OP AFBETALING

Zoek makkelijk naar alle producten, informatie of bedrijven voor jou ultieme op afbetaling experience.

Heb je niet genoeg?

Als je op afbetaling wil kopen moet je altijd de vraag stellen heb je het echt nodig? Want als je op afbetaling koopt ben je altijd duurder uit!

Gespreid betalen

Vaak komt het allemaal even niet financieel even goed uit. Je hebt bijvoorbeeld net een nieuwe auto gekocht en je zal altijd zien de dag erna gaat de wasmachine defect. Kopen op afbetaling is dan vaak een prima oplossing om de periode te overbruggen als je op dat moment de financiële middelen niet hebt. Maar vaak word deze betalingsregeling ook gebruikt als je iets hebt wat je eigenlijk niet in 1x wil kopen. Denk bijvoorbeeld voor een investering in een Macbook welke zich zakelijk over een periode terug verdienen.

Gespreid betalen is eigenlijk een andere verwoording voor kopen op afbetaling. De meest bekende variant is toch het mobiele abonnement (telefoon boven de 250 euro + abonnement) ook al word dat natuurlijk anders gezien door de meeste mensen als normaal. Bij een gespreide betaling voor het aankoop van andere goederen word het toch minder mensen ingezet, aangezien sparen de enige juiste oplossing is.

Het doel van deze website is mensen over deze manier van aankopen informeren, omdat het vaak toch met een BKR registratie gepaard gaan en deze kunnen in de toekomst toch problemen opleveren bij het aankoop van een huis en dus het verkrijgen van een hypotheek bij de bank. Indien je zakelijk deze constructie gebruikt zal er altijd gekeken worden of je deze lasten kan betalen, voor de consument betreft dit een BKR toetsing.

 

Als er geen andere oplossingen meer zijn

Als je echt geen andere oplossingen meer ziet kan je altijd over gaan op kopen op afbetaling. Zorg hierbij wel dat je de juiste bedrijven hier aankopen doet. Want op het moment dat je de afspraken aangaat met een bedrijf dan moet je maandelijks aan je verplichtingen voldoen. En nu lijkt het misschien niet erg maar als je door wat voor reden dan ook je baan verliest dan komen deze maandelijkse kosten toch elke maand weer terug.

Advies: Al kom je in zo situatie terecht meld dit dan meteen aan dit desbetreffende bedrijf en probeer niet de eindjes zelf aan elkaar te knopen.

Kopen op afbetaling

In de voorgaande paragrafen hebben wij kort toelichting gedaan wat de risico’s zijn van op afbetaling kopen. Op onze website geven wij door middel van informatie en adviezen precies aan waar je eventueel je product kan aanschaffen om deze gespreid te kunnen betalen. Heb je nog vragen over een aankoop dan kan je altijd contact met ons opnemen via de website.