Bank op afbetaling

Bank op afbetaling

Inhoudsopgave

Welke winkels verkopen een bank op afbetaling

Wil je een nieuwe bank? Dan bied de optie een bank op afbetaling de uitkomst. De grote investering die je moet doen om een bank te kunnen kopen komt vaak niet helemaal financieel goed uit. Wij helpen je bij welke winkels je terecht kunt voor een financiële regeling. Purewonen, seatsandsofas en huus zijn bijvoorbeeld aanbieders die een bank op afbetaling voor je kunnen regelen. De meeste bedrijven verstekken het krediet vanaf 250 euro met een max van 3500 euro. Daar kun je toch een mooie bank voor kopen bij deze winkels. Er zijn ook verschillende bedrijven die geen BKR toetsing doen dus dat is mooi meegenomen als je bijvoorbeeld nu de bank nodig hebt.

Welke model bank?

Of je nu een vette Velvet bank wil of een hoekbank de keuze is reuze bij de verschillende winkels. Ook kan je kiezen uit alle materialen zoals leer en stof. De kleur bank die je wil daar kan je niet over uitgepraat raken. In de meeste gevallen kan je kiezen uit 30 verschillende kleuren, maar ook dikke stiksel lijnen of dunne behoren tot de verschillende opties. Met een set unieke poten voor de bank is er altijd een unieke bank voor jou bij.

Wat zijn de populaire banken van nu?

Velvet banken zijn op dit moment erg populair dit komt omdat deze banken vaak van polyester zijn gemaakt en beter bescherming bieden tegen vuil en stof. Maar misschien ken je de rib bankstellen nog niet? Deze robuuste luxe banken passen heel goed in een industriële leefomgeving, als je voor een rib bank kiest staan robuuste poten altijd erg mooi onder dit type bank. Als laatste is de lounge hoekbank ook erg populair hier hebben wij een heel artikel aan gewijd. Lees hier meer over de hoekbank.

Waarom een bank op afbetaling?

Aller eerst koop je een bank niet voor even maar voor de rest van je leven. Nee zonder grap een bank gaat over het algemeen erg lang mee. Gemiddeld huishouden zit ongeveer 10 jaar op een bank en is vaak toch een flinke investering. Veel mensen kiezen daarom ook voor de optie om de bank op afbetaling te kopen. Eerder genoemde bedrijven bieden de optie om de betaling te doen in termijnen. Zo ook de Wehkamp, naast hun eigen collectie bieden ze maar liefst online 700 keuzes aan online. Dit kunnen bankdelen zijn maar ook gewoon volledige bankstellen. Ons advies kijk goed voordat je kiest voor een bank op afbetaling er zijn namelijk veel anders en er is nog meer keus.

Hoe werkt een bank op afbetaling?

Een bankstel is een groot onderdeel van de inrichting van je huis. Bij de verschillende winkels heb je daarom ook een showroom en vaak lekkere koffie. Je gaat naar de showroom van de winkel en kijkt rustig rond tot je je keuze heb gemaakt en dan begin je het gesprek met de verkoper. Wij adviseren vroeg in het gesprek aan te geven dat interesse hebt in de optie om je bank op afbetaling te kopen. Waarbij de verkoper aan zal geven dat het mogelijk is en haalt er waarschijnlijk een rekenvoorbeeld bij. Lees hierbij goed de kleine lettertjes want de maandlasten die je daar afspreekt komen elke maand weer terug. In de meeste gevallen kiezen mensen voor een eigen inleg en spreken een doorlooptijd af. Vaak zal dit 24 of 36 maanden betreffen. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen maar denk altijd even over de aankoop na voordat je besluit een betalingsregeling aan te gaan.

Hoeveel kost een bank als je kiest voor betalen in termijnen

Als je kiest om een bank in termijnen te betalen zit je hier meestal 36 maanden aan vast. Dit bedrag los je elke maand af en heeft alles te maken met de aanschafprijs van een bank. Deze variëren in het algemeen van 600 euro tot 3500 euro. De prijs die je betaald voor een bank betaald heeft vaak te maken met de kwaliteit van het materiaal, een merk (ja hier betaal je ook extra voor) of de grote en het aantal delen waar de bank uit bestaat. Gemiddeld betaal je als je een bank koopt op afbetaling 20% extra dan de normale aanschaf prijs. Dus wil je de bank echt hebben dan moet je deze kosten wel in overweging nemen.

Kan ik een bank in3 betalen?

Eigenlijk ben je nog erg verknocht aan je huidige bank, maar door al die vlekken en uitgezakte kussens ben je tot de conclusie gekomen dat je bank echt vervangen moet worden. Toch is en blijft een nieuwe bank een prijzige kostenpost, het is dan ook niet gek als je niet genoeg geld daarvoor heb kunnen sparen. Bij in3 kan je een bank heel eenvoudig in termijnen betalen. En dat is zo geregeld. Zonder BKR, registratie en BKR check én zonder rentekosten koop je in een paar klikken jouw nieuwe boxspring. Een nieuwe bank is zo dus in3 betaald. Furnea is één van de webshops waar je jouw nieuwe bank koopt.