Bed op afbetaling

Bed op afbetaling

Inhoudsopgave

Een Ikea bed zal je niet zo snel met een optie tot betalen in termijnen kopen dit omdat prijs kwaliteit vaak betaalbaar wordt geacht. En bij de Ikea is het ook niet mogelijk om een bed op afbetaling te kopen, omdat het bedrijf dit helemaal niet als service aanbied. Maar waarom zou je dan wel een bed kopen op afbetaling? Een goed bed kan behoorlijk prijzig zijn zeker als je (onverwachts) lichamelijke klachten heb. Denk hierbij aan rug en nek klachten. Hier ga je al snel naar prijzen boven de 2000 euro afhankelijk van de klachten. Het type bed wat momenteel het meeste verkocht word is de boxspring.

Waarom een bed op afbetaling

Zoals wij net als schetsen de hoofdrede is vaak medische klachten. Maar het kan ook zijn dat je een slechte slaper bent. Vaak hebben deze oorzaken ook te maken met een verkeerde bed keuze maar een goedkoop bed hoeft niet persé slecht te zijn. Maar een bed of boxspring van een bekend merk of bedrijf staan toch vaak toch wel bekend als de oplossing. Als je voor de keuze gaat om een bed op afbetaling aan te schaffen let dan wel op dat je dit bij een bekend bedrijf doet zoals Beter Bed.

Bed betalen in termijnen

Bekende merken zoals MLine, TEMPUR of Kårlsson zijn bedden die vaak in termijnen worden betaald. Dit heeft de reden als je een bed in termijnen koopt de directe financiële lasten niet meteen merkbaar zijn. Maar deze pijn komt zoals wij wel vaker aangeven elke maand weer terug tot het slotbedrag is afgelost. De grote bedrijven bieden vaak ook de mogelijkheid om een aanbetaling te doen waardoor de maandlasten minder hoog zijn. Wij adviseren om altijd te overwegen of je niet beter kan sparen dan een bed op afbetaling te doen. Maar begrijpen heel goed dat je als je medische klachten hebt kosten wat het kost er een maandbedrag er voor over hebt.

Welke bedrijven voor kopen op afbetaling bed

Veel bekende bedrijven bieden de optie aan om je bed in termijnen te betalen. Laat je dan ook goed informeren voordat je tot je aankoop overgaat. Bedrijven met een uitstekende en betrouwbare regeling zijn Beter Bed, Beddenreus en bedplein.nl.

Kan ik een bed in3 betalen?

Het is zo gedaan, bij in3 betalen voor je nieuwe bed is een uitkomst als je nu niet het geld hebt om een nieuw bed te kopen. Het is zo gedaan. Zonder BKR registratie, BKR check én zonder rentekosten koop je met een paar klikken het bed van je dromen. Jouw nieuwe bed is dus zo in3 betaald en binnen no-time binnen. Zo betaal je het aanschafbedrijg in3. Emma, Lusanna en bedden.nl zijn webshops die bekend staan om hun goede kwaliteit bedden.