Boxspring op afbetaling

pexels-pixabay-262048 (1)

Inhoudsopgave

Welke winkels verkopen een boxspring op afbetaling

Als je een boxspring op afbetaling koopt wil je natuurlijk de juiste keus maken bij je aankoop. De winkels Beddenleeuw en Beter bed hebben deze betaal optie beschikbaar gemaakt voor de consument. Op de pagina’s van beide bedrijven kan je terugvinden wat de kosten ongeveer zijn als je wil betalen in termijnen. Beide partijen bieden boxsprings aan vanaf 549 euro en dit bedrag kan oplopen tot ruim 4000 euro. Dit laatst genoemde bedrag is vaak als je een speciaal matras wil welke helpt bijvoorbeeld bij rugklachten.

Welke type boxsprings zijn er?

Eigenlijk zijn alle boxspring van de buitenkant hetzelfde. En zie er eigenlijk altijd massief uit. Het gewicht van deze boxspring is ook fors dit alles heeft te maken met de kwaliteit van de matrassen en bouwkwaliteit van het bed. Als we kijken naar de boxsprings op afbetalling heb je eigenlijk 4 keuzes. De eerste is het Budget model dit bed is eigenlijk de goedkoopste speciaal voor mensen die niet veel willen uitgeven aan een bed. Tweede is het elektrische model, dit kennen we natuurlijk van de elektrische lattenbodems van vroeger. Hiermee kan je het hoofdeinde en voeteinde automatisch in hoogte verstellen. De derde keuze is eigen een logische op de eerste soort bedden. De Luxe variant, denk hierbij uitvoering in leer extra pocketvering in het matras en extra lighoogte om makkelijker in en uit het bed te gaan. De laatste optie is meer functioneel en bied opbergruimte onder het bed. Door een speciale mechaniek kan je hiermee het matras omhoog tillen en krijg je onder het bed een zee van ruimte die je bij een normale boxspring niet zou hebben.

Wat zijn de populairste boxsprings

De Auping Original series zijn erg populair bij de bed liefhebbers en komt ook vaak als beste uit de test. De boxspring is tijdloos en bied prima comfort voor een bedrag van net geen 2500 euro. 2de model waar veel mensen het oog op laten van is de Swiss Sense Home 180 met een bedrag van 1700 euro een prima alternatief voor de Auping Original line en scheelt je toch zomaar 800 euro. Het bekendste deel van deze boxspring is pocketvering vulling en de verschillende comfort zones. Deze opbouw laat je werkelijk als Doornroosje slapen. De laatste is eigenlijk meer een matras dan een boxspring, maar tegenwoordig bieden ze ook een bed frame aan. We praten hier natuurlijk over het Emma matras. Meerdere malen gekozen tot beste matras door de consumentenbond en is ook te krijgen bij Beter Bed. Beter bed bied al deze bedden aan en bied dus ook de mogelijkheid om je boxspring op afbetaling te kopen.

Waarom een boxspring op afbetaling?

Boxsprings zijn populairder dan ooit een massief bed met een goede ligging en een strak design wat wil de mens nog meer? Als je kiest voor een boxspring op afbetaling merk je het plezier al meteen. Je hoeft hem niet in elkaar te zetten! Je hebt 4 grote blokken en eventueel nog een achterwand. Het klinkt het aan elkaar en je kan meteen slapen. Dus je hebt geen problemen meer met een lattenbodem die niet goed ligt bijvoorbeeld. Ander groot voordeel is dat er vaak op het bed frame 25 jaar garantie zit een bed is dus een investering voor een langer tijd waar door als je gebruik maakt van de in termijnen betalen regeling je ook nog na de looptijd veel plezier kan hebben van je boxspring.

Hoe werkt een boxspring betalen in termijn?

Eigenlijk is het vrij simpel je gaat naar de winkel, kijkt rond gaat proef liggen en opeens heb je het gevoel dat de boxspring en het matras bij je past. Je spreekt de verkoper aan in de showroom en vraagt naar de mogelijkheden voor een boxspring op afbetaling. De verkoper zal je uitnodigen om ergens te komen zitten en gaat samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Als hij een voorbeeld berekening heeft gemaakt zal je zien dat je ongeveer 20% meer betaald dan de normale aanschaf waarde. Hierin zal de verkoper ook de vraag stellen of je al een gedeelte wil inleggen of om het maandbedrag te verlagen. Hierna maak je het besluit of je een looptijd wil van 24 of 36 maanden en zo komt het bedrag dat je in termijnen moet betalen in zicht.

Hoeveel kost een boxspring op afbetaling?

Een gemiddelde boxspring op afbetaling word vaak vanaf 1500 euro gedaan. Als het bedrag lager is dan de 1500 euro is het misschien handiger om er voor te sparen of tenminste hier kiezen de meeste mensen dan voor. Al ligt het boven de 1500 euro zie je vaker dat gekozen word om de boxspring op afbetaling te doen dus deze te betalen in 24 of 36 termijnen. Wat je onder aan de streep extra kwijt bent is ongeveer 20 procent als je voor de in termijnen betaling optie kiest. Waar je wel op moet letten is dat als je voor een bed op afbetaling gaat dat je inkomen getoetst word en bij sommige bedrijven een BKR registratie krijgt.

Kan ik een boxspring kopen zonder BKR toetsing?

Het is mogelijk om een boxspring onder de 1000 euro zonder BKR toetsing te kopen. Boven de 1000 euro zullen de bedrijven een gelijkwaardige kredietcheck afnemen of ze samenwerken met het BKR kan je dan vervolgens nalezen op de websites van de verschillende beddenwinkels. Mocht je verder nog vragen hebben over een boxspring op afbetaling kan je altijd ons berichten door het contactformulier in te vullen.

Kan ik een boxspring in3 betalen?

Je hebt al weken last van je nek bij het opstaan. Of je rug voelt stijf na een nachtje in bed te hebben doorgebracht.Een goede boxspring is zeker geen overbodige luxe. Helemaal als je bedenkt dat je zo’n 35% van je leven slaapt. Maar een boxspring aanschaffen is ook een prijzige aangelegenheid. Bij in3 kan je een boxspring in 3 termijnen betalen. Ook hier is de werkwijze vrij eenvoudig. Zonder BKR registratie, BKR check én zonder rentekosten koop je met een paar klikken jouw nieuwe boxspring. Een boxspring is dus zo in3 betaald. Zo betaal je het aanschafbedrijg in3 termijnen. Emma, Lusanna en bedden.nl zijn partijen waar jij een boxspring op afbetaling koopt.