Elektrische fiets op afbetaling

elektrische fiets op afbetaling

Inhoudsopgave

Welke winkels verkopen een elektrische fiets op afbetaling?

De laatste jaren komt het steeds vaker voor. Consumenten kopen steeds vaker een e-bike op afbetaling. Ook komen andere varianten steeds vaker voor. Zo groeit de mogelijheid om een fiets te kunnen leasen ook gestaag. Zeker wanneer de elektrische fiets gebruikt wordt voor woon-werk verkeer. Qua fabrikanten en winkels die deze mogelijkheid aanbieden groeit het aantal ook gestaag. Vooralsnog zijn het nog de bekendere en grotere spelers binnen deze markt die deze betalingsvorm accepteren. Wehkamp, Stella, Gazelle en Fietsonline.com zijn de beste partijen om zaken mee te doen wanneer je over wil gaat tot het aanschaffen van een elektrische fiets. Deze partijen zijn als het aankomt op betrouwbaarheid en service uitermate geschikt.

Welke type e-bikes kan je in termijnen betalen?

E-bikes zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar en in termijnen te betalen. Zo zijn er zeer veel verschillende soorten. De meest voorkomende type elektrische fietsen zijn de elektrische stadsfiets, speed pedelec, elektrische bakfiets en de elektrische vouwfiets. Vervolgens kunnen deze type elektrische fietsen onder verdeeld worden in twee groepen. In de normale e-bikes en de groep van speed pedelecs. De groep normale electrische fietsen bestaat uit de elektrische stadsfiets, elektrische bakfiets en de electrische vouwfiets. Deze groep kenmerkt zich door het feit dat al deze type elektrsiche fietsen trapondersteuning hebben. Dat wil niets anders zeggen dan dat, dat het trappen comfortabeler en makkelijker maakt. In feite een type e-bike die wordt aangedreven door een motor maar enkel kan het trappen kan ondersteunen. De maximale snelheid is begrensd op 25 kilometer per uur. De groep high speed bikes oftewel de speed pedelecs zijn begrensd op 45 kilometer per uur. En vallen voor de wet onder de groep bromfietsen waarbij het dragen van een helm verplicht is. De meeste mensen die een speed pedelec op afbetaling kopen doen dit voor het dagelijkse woon-werk verkeer. Voor je overgaat tot de aanschaf van een electrische fiets op afbetaling is het dus zeer waardevol om voor jezelf in te schatten welk type electrische fiets het beste overeenkomt met jouw fietsbehoeftes. Lees hier meer over het kopen van een fiets op afbetaling.

Wat zijn de populairste elektrische fiets merken?

De populairste merken elektrische fietsen op dit moment zijn. Batavus, Gazelle, Koga, Amslod, Kalkhoff, Giant, Cortina en Flyer. Deze merken worden allemaal goed beoordeeld op in hoeverre de bezitters tevreden met de prestaties zijn, in hoeverre er mankementen zijn en wat de top 10 probleemonderdelen zijn. Het goede nieuws is dat al deze deze elektrische fiets merken op afbetaling te koop zijn. Naast deze 10 bekende e-bike merken zijn er zeer veel andere merken en komen er steeds meer elektrische fiets merken bij. Dit maakt het kiezen voor een e-bike merk voor veel mensen uitdagend. Het is daarbij belangrijk om in overweging te nemen dat elektrische fiets merken in de meeste gevallen e-bike onderdelen van verschillende electrische fiets merken gebruiken in de specifieke e-bike. Daarom is het belangrijk om niet alleen te kijken naar het merk van de electrische fietsen maar ook naar het merk van de verschillende onderdelen die gebruikt worden in een e-bike.

Waarom een e-bike betalen in termijnen?

De aanschaf van een elektrische fiets behoort tot de categorie serieuze aankopen. Dit komt met name door de hoge aanschafwaarde, een beetje e-bike kost zo maar €1000,- of meer. Veel mensen hebben dit bedrag niet zomaar op de plank liggen. Dan kan het handig zijn om een elektrische fiets te kopen op afbetaling. Zo kan jij zorgeloos genieten van je nieuwste e-bike voor een vaste prijs per maand. Omdat de fietsmarkt de trend van het kopen op afbetaling van begin af aan heeft omarmt, is het aanbod van de verschillende elektrische fietsen die op afbetaling te koop zijn dan ook groot.

Hoe werkt een elektrische fiets betalen in termijnen?

Een elektrische fiets op afbetaling kopen is vrij eenvoudig. Dit komt omdat bijna alle merken en types e-bikes op afbetaling te koop zijn. Voor je overgaat tot de aanschaf is het belangrijk te overwegen welk type koop op afbetaling je zou willen gebruiken. In de praktijk zijn er vaak twee varianten. Dit zijn Private lease en Financial lease. Bij Privat lease is de elektrische fiets nadat de looptijd voorbij is niet van jou. Je krijgt dan wel vaak een aanbod van het bedrijf waar je je e-bike hebt gekocht. Om de fiets over te nemen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de fiets in te leveren. Dan kan je direct een nieuwe contract afsluiten waarmee je binnen no-time een gloednieuwe e-bike in bezit hebt. Financial lease werkt meestal net iets anders. Zo ben je bij einde looptijd wel eigenaar van je elektrische fiets. In dit geval koop je letterlijk jouw electrische fiets op afbetaling. Een nadeel hierbij is dat je niet direct de mogelijkheid hebt om een nieuwe e-bike in bezit te hebben.

Wat zijn de kosten van een e-bike betalen op afbetaling?

De kosten hangen ook weer sterk af van welke type koop op afbetaling je hebt gekozen. Private lease is in de meeste gevallen niets anders dan een soort wa+casco verzekering. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand waarbij alle eventuele extra kosten inbegrepen zijn. Het voordeel hiervan is dat je nooit voor onverwachte uitgaven komt te staan. Daar staat tegenover dat je vaak ruim betaald om dit risico af te dekken. Financial lease werkt anders. Zo moet je er goed van doordrongen zijn dat eventuele extra kosten voor onderhoud, de accu of diefstal altijd uit eigen zak betaald dienen te worden. Dit kan flink in de papieren lopen. Financial lease begint al bij €10 per maand. Private lease is kostbaarder en start al vanaf €30,- per maand.

Kan ik een electrische fiets op afbetaling kopen zonder bkr check?

De meeste leasebedrijven kiezen voor het gebruik van de bkr check en registratie. Toch zijn er ook een boel bedrijven die dit niet doen. Waarbij je wel in de gelegenheid bent om een elektrische fiets op afbetaling te kopen zonder dat je hier van een melding krijgt. In de praktijk betekent dat niet veel meer dan dat het leasebedrijf voor de aangaan van het contract niet eerst een bkr check doen voordat je akkoord krijgt. Zo blijft ook de bkr registratie uit.

Kan ik een electrische fiets in3 betalen?

De kogel is door de kerk! Jij hebt besloten dat je een electrische fiets koopt binnen nu en enkele dagen. Toch hik je nog wat tegen de aankoopprijs aan. Daarom doe je goed onderzoek naar de verschillende betaalmogelijkheden. Door het gebruik van in3 kan je jouw electrische fiets in drie termijnen betalen. Ook hier is de werkwijze vrij eenvoudig. Geen BKR registratie, BKR check én zonder rentekosten koop je met een paar klikken jouw electrische fiets. Een electrische fiets is dus zo in3 betaald. Ook is er een breed aanbod aan webshops die in3 betalen als betalingsmogelijkheid accepteerd. Internet-bikes, Rijwiel cash & carry en Citybikes behoren tot de beste aanbieders.