Fiets op afbetaling

pexels-pixabay-276517 (1)

Inhoudsopgave

Fietsen in Nederland, we hebben er maar liefst 22,5 miljoen op 17 miljoen inwoners! Geen gekke gedachten dat Nederlanders graag een fiets op afbetaling kopen. En vaak niet zo zeer een goedkope fiets maar een merkfiets, racefiets of een E-bike. Dus een goede fiets kan aardig in de papieren lopen, maar waarom willen wij een kwaliteitsfiets? We fietsen maar liefst 15 miljard kilometer met jaar in ons kikkerlandje naar ons werk of de verschillende fietsroutes om er even tussenuit te gaan.

Waarom een fiets op afbetaling

Een fiets heb je in verschillende prijsklasse zo betaalde we in 2019 maar liefst 1207 euro gemiddeld voor een fiets. Daarom kiezen veel mensen voor de optie om een fiets op afbetaling te kopen. Reden waarom ze dit doen? Het gaat lang mee, je hebt er elke dag plezier van en de investering verdien je per dag weer terug als je bijvoorbeeld naar je werk gaat. Ook de e bike fietsen worden steeds geliefder maar zijn ook vaak flink duurder. Een goede rede om te kiezen voor de optie fiets op afbetaling.

Fiets betalen in termijnen

Een fiets betalen in termijnen kan vaak een keuze zijn. Houd hier wel rekening mee dat je altijd meer betaald voor een fiets als je kiest voor een fiets op afbetaling. Daarom zouden wij adviseren om elke maand een klein bedrag weg te leggen zodat de investering voor een nieuwe fiets niet zo extreem hoog is. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, dit als je bijvoorbeeld deze kosten niet hebt ingecalculeerd. Daarom bied de optie een fiets betalen in termijnen misschien wel een uitkomst. Er zijn verschillende bedrijven die dit aanbieden, maar misschien ook wel de lokale fietsenwinkel op de hoek. Informeer naar de mogelijkheden maar let natuurlijk wel op de kleine lettertjes.

Welke bedrijven voor kopen op afbetaling fiets

Grote bedrijven zoals Gazelle, fietsonline en Stella bieden de mogelijkheid om je fiets op afbetaling te regelen. Ze kijken wel naar je inkomen voordat ze je deze optie aanbieden. Dit met als reden om je natuurlijk geen wurg contract aan te bieden. Bij kleine ondernemers moet je goed opletten dat de optie om te betalen in termijnen wel haalbare doelen zijn. Niet dat je later in problemen komt als je deze optie overweegt.

Jouw nieuwe fiets in3 betalen

Je bent nederlander of je bent het niet. Waar ben je zonder een goede fiets? Het kan zo zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe fiets maar niet genoeg geld beschikbaar hebt. Bij in3 koop je zonder poeha jouw nieuwe fiets in3. Je betaald alleen in3 termijnen. Het is zo geregeld. Zonder BKR registratie, BKR check én zonder rentekosten is een nieuwe fiets zo in je bezit. Jouw nieuwe fiets is dus zo in3 betaald. Zo betaal je het aanschafbedrijg in 3 termijnen terug. Internet-bikes is zo’n shop waar je dit zonder problemen kan regelen.