Koelkast op afbetaling

pexels-cottonbro-3992205

Inhoudsopgave

Welke winkels verkopen een koelkast op afbetaling

Al wil je een koelkast op afbetaling kopen heeft het vaak als reden dat deze plots is overleden. Er zijn veel opties met betrekking tot winkels al wil je een koelkast kopen en in termijnen betalen. Je kan bijvoorbeeld terecht bij de BCC en bied de mogelijkheid om snel te leveren. Maar er zijn ook goede andere opties zoals Wehkamp of Media Markt welke verschillende opties aanbieden voor het kopen op afbetaling. Wij adviseren als je snel moet schakelen altijd goed de voorraad te controleren. Het zijn vaak grote producten die opgeslagen in een centraal magazijn dus heeft altijd extra verwerkingstijd. Toch zijn er online ook meer aanbieders te vinden check voor de actuele prijzen ook deze websites ook eens alleenwitgoed.nl of wesleyswitgoed.nl.

Welke type koelkasten kan je in termijnen betalen?

Voornamelijk inbouwkoelkasten, normale koelkasten of Amerikaanse koelkasten worden gekocht op afbetaling. Als je een koelkast op afbetaling wil doen heb je ook nog de keuze uit een koelkast met vriesvak of zonder. Dit alles heeft te maken de ruimte die je hebt voor het plaatsen van de koelkast. Meet daarom altijd de maten van je koelkast voordat je naar de winkel gaat om er een te kopen.

  • Een inbouwkoelkast is in de meeste gevallen ontworpen om in je keuken weggewerkt te worden. Het nadeel van een inbouwkoelkast is vaak de juiste maat vinden. Vaak is het verstandig om dezelfde merk inbouwkoelkast te nemen aangezien de afmetingen vaak gelijk zijn.
  • Een normale koelkast is eigenlijk een alleenstaande koelkast welke tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren en maten te vinden is. De meest verkochte koelkast op afbetaling in deze lijn is de SMEG koelkast.
  • Amerikaanse koelkasten zijn sinds 2005 overgewaaid uit Amerika. Deze riante mega koelkasten zijn vaak geschikt voor grote huishoudens of mensen die veel voorraad willen hebben. De koelkasten staan bekend om hun inbouw ijsblok machines, crunchers en ijskoud water reservoir. Bij deze laatste opties heb je wel een water aansluiting nodig bij de aanschaf. Let hier dus wel op als je een Amerikaanse koelkast op afbetaling overweegt.

Wat zijn de populairste merken koelkasten?

Op dit moment zijn er misschien wel 1000 verschillende modellen koelkasten op de Nederlandse markt. Best geteste merken zijn LG, Siemens en Bosch. Bosch komt met meerdere lijnen goed uit de verf met hun series 8 en KGE36VL4A model. Whirlpool komt in het lagere segment erg goed uit de verf met het model WBC 3546 samen met de Samsung RB31FERNCSA. Als we kijken naar de Amerikaanse koelkasten heeft LG verschillende modellen die goed scoren maar de LG GSL360R is wel een aanrader. Dit omdat het een super mooi design heeft en bijna in elk interieur past.

Waarom zou je een koelkast op afbetaling kopen?

Waarom niet? Een goede koelkast gaat ruim 10 jaar mee en tegenwoordig krijg je ook deze periode garantie op je aankoop. Toch lijkt het dan een snelle keuze om naar de winkel te rennen en meteen deze aanschaf te doen. Wij adviseren voordat je deze keuze overweegt toch even goed te kijken naar je gezamenlijke inkomen de kosten komen toch elke maand weer terug en misschien is het toch niet zo noodzakelijk als het eerst gesteld werd. Daarom proberen we altijd een bewustwordingsmomentje in te plannen in onze artikelen om goed je aankoop te overwegen voor dat je over gaat tot een koelkast kopen op afbetaling.

Hoe werkt het een koelkast betalen in termijnen?

Er zijn eigenlijk op koelkasten verschillende mogelijkheden om je aankoop in termijnen te betalen. Dit is vaak wel anders als we kijken naar bijvoorbeeld een auto. Ook het aantal termijnen kunnen verlaagd worden tot zelfs maar 6 maanden zoals BCC laat zien in hun rekenvoorbeeld. Het voordeel is als je een korte termijn kiest ook minder rente betaald. Op een bedrag van 1000 euro is dat bijvoorbeeld maar 25 euro. Als je kiest voor 24 maanden betaal je al meteen 120 euro meer voor dezelfde koelkast. Nu dat je deze informatie weet ga je goed op zoek online en ga je naar de showroom van jou winkel om je koelkast nogmaals op te meten en bekijken. Bevalt je keuze dan kan je nu overgaan op een koelkast kopen op afbetaling. Je spreekt een verkoper aan en vraagt naar de mogelijkheden om je koelkast te betalen in termijnen. Je kiest een inleg of niet en je krijgt een financiële keuring van een instantie zoals Tinka waar meerder bedrijven mee samen werken. Indien akkoord stem je de lever datum af met de verkoper en indien op voorraad is de koelkast meestal de volgende dag in huis.

Hoeveel kost een koelkast betalen op afbetaling?

We lieten het net al even zien in een rekenvoorbeeld. De kosten die je meer betaald voor je koelkast heeft alles te maken met het termijn wat je afspreekt met de winkel. Het kan dus verschillen per winkel maar dus ook hoe korter het termijn is dat je afspreekt hoe minder rente die je betaald. Ook het zelf inleggen van een startbedrag kan er voor zorgen dat een kortere doorlooptijd interessante optie is en de maandlasten op een acceptabeler niveau zitten.

Kan ik een koelkast zonder BKR toetsing kopen?

Dat kan zeker! De prijzen van een koelkast liggen niet zo hoog als bijvoorbeeld bed of auto. Wel zal er bij elke betrouwbare winkel een financiële keuring gedaan worden of je het maandbedrag wel kan betalen. Hier word heel ruim gekeken dus soms kan je verwachten dat je iets makkelijk kan betalen maar door de financiële keuring toch een teleurstelling krijgt te verwerken. Word je goedgekeurd dan kan je verder overgaan tot de aankoop van je koelkast op afbetaling.

Kan ik een koelkast in3 betalen?

Het zal je gebeuren, net een dure vakantie geboekt en je koelkast houdt ermee op. Geen geld maar je moet een nieuwe koelkast. Hoe pak je dit aan? Bij in3 ben je bij het juiste adres. Je kan hier zeer eenvoudig zonder BKR, registratie en BKR check én zonder rentekosten een koelkast in termijnen betalen. Een koelkast koop je dus via in3. Zo betaal je het aanschafbedrijg in 3 termijnen betalen. Alleenwitgoed.nl is een aanbieder van witgoed die is aangesloten bij in3.