Laptop op afbetaling

Inhoudsopgave

Welke winkels verkopen laptop op afbetaling?

Een laptop op afbetaling kopen kan bij veel winkels denk hierbij aan de Media Markt, BCC, Wehkamp en ga zo maar door. Veel van deze laptops zijn vaak bedoeld voor werk en school. Kinderen moeten namelijk vanaf hun middelbare schooljaar een laptop hebben met specifieke specificaties hebben welke over het algemeen 4 tot 6 jaar mee moeten gaan. Ook voor ZZPers is het vaak aantrekkelijk om de eerste laptop op afbetaling te kopen. Want je wil natuurlijk niet meteen de hoge aanschaf lasten hebben als je net begint met je eigen bedrijf. Dit kan je beter over verschillende termijnen verdelen.

Welke type laptops?

Eigenlijk kennen we maar 3 type laptops; Windows, MacOS en ChromeOS. Natuurlijk heb je verschillende merken. Zoals Samsung, HP, Acer of Asus. Maar in de OS laag heb je eigenlijk maar 3 smaken. En hoe snellere hardware je eronder schroeft hoe beter je laptop werkt. Ook vaak gaat de laptop d.m.v. betere hardware ook langer mee in zijn tijd. Daarom zie je ook vaak bij specifieke software pakketten zoals Adobe systeemspecificaties staan. Zorg ervoor dat je hier altijd aan voldoet als je een laptop koopt op afbetaling.

Wat zijn de populairste merken laptops?

Apple staat al jaren als meest populaire laptop bovenaan. Maar dat is zeer zeker niet het meest verkochte OS. Dit blijft Windows! Windows word vooral gebruikt op laptops van Asus, Acer speciaal voor de game industrie, HP en Lenovo maar heeft ook tegenwoordig een eigen laptop line genaamd Surface. Met de luxe uitstraling van de Surface wil Microsoft de Apple MacBooks. Als je kijkt naar de MacBook Pro is dit eigenlijk te vergelijken met de Surface Laptop.

Waarom een laptop op afbetaling?

Zoals we als eerder geschetst hebben in het artikel. Vaak gaat de laptop onverwachts kapot, is het opeens nodig voor werk of school en je hebt niet de financiële middelen om in 1x keer de investering te kunnen doen bied natuurlijk een laptop op afbetaling de uitkomst. Je verdeelt de lasten hiermee van 1 keer naar een spreiding over een X aantal maanden.

Hoe werkt een laptop betalen in termijnen?

Als je een laptop in termijnen wil betalen kom je vaak op 3 structuren uit. 12 maanden, 24 maanden of 36 afhankelijk van de prijs die je voor je laptop betaald. Het kan namelijk zijn dat het bedrag te laag is en dat alleen de opties 12 of 24 maanden word aangeboden. Dit is bijvoorbeeld als je een Chrome Book op afbetaling koopt hiervan ligt de gemiddelde investering rond de 300 euro en dan is het niet interessant om de koop voor jou op langere looptijd aan te beiden.

Hoeveel kost een laptop betalen op afbetaling?

Wanneer je een laptop of afbetaling koopt betaal je gemiddelde 15% meer dan dat je er voor spaart. Dit kan natuurlijk ook een afweging zijn om te doen de aanschaf is immers geen auto. De grote bedrijven laten door middel van reken voorbeelden zien hoeveel je eigenlijk per maand betaald voor de laptop en je kan ook vaak zie hoeveel je meer uitgeeft dan dat je er normaal voor betaald.

Kan ik een laptop in3 betalen?

Bij in3 je probleemloos een laptop in termijnen betalen. Dit werkt super eenvoudig en heeft veel voordelen. Bij in3 betaal je in termijnen zonder BKR registratie en BKR check én zonder rentekosten heel eenvoudig jouw nieuwe laptop. Een laptop is dus zo in3 betaald. De kijkshop bied volop telefoons op afbetaling aan.