Macbook op afbetaling

macbook op afbetaling

Inhoudsopgave

Een Apple MacBook Pro op afbetaling is doorgaans een flinke investering. Het bedrag dat je betaald is dan ook rond de 1300 euro. En hierin praten we over het instap model. Wil je buitenom de looks van deze prachtige laptop ook nog echte rekenkracht hebben dan zie je de prijs als snel boven de 2000 euro eindigen. Dit is de reden waarom veel mensen kiezen voor een Macbook Pro op afbetaling.

Waarom een MacBook Pro?

Het is hot en trending alle producten van Apple. Dit alles heeft te maken met de uitstraling en de manier hoe alles werkt van Apple. De Apple producten worden ook vaak gezien als veilig en gaan vaak toch net wat langer mee dan andere laptops. De flink investering die je moet doen om een Macbook Pro moet realiseren is het daarom vaak waard. Alleen blijft de vraag heb je het dan echt nodig of wil je er een omdat de buurman, oom of tante er ook een heeft.

Macbook Pro betalen in termijnen

Als je een MacBook Pro gaat betalen in termijnen zijn er vaak meerdere opties. Maar aller eerst moet je natuurlijk je bewijs van inkomen laten zien. Dit is per winkel natuurlijk verschillend maar bijvoorbeeld de Media Markt doet dit bij bedragen boven de 1000 euro bij een afbetaling. Als je voor de optie kiest om je MacBook Pro te betalen in termijnen dat je altijd 25% meer betaald dan dat je er voor spaart. Maar zoals wij al vaker hebben aangeven op onze website als je voor een Macbook Pro op afbetaling kiest weet je eigenlijk dat je deze nodig hebt voor school, werk of je eigen bedrijf.

Welke bedrijven voor kopen op afbetaling Macbook Pro

Zoals in de vorige alinea aangeven zijn er meerder aanbieders zoals de Media Markt voor het kopen van een Macbook Pro op afbetaling. Er zijn gelukkig nog meer aanbieders voor deze betalingsregeling denk hierbij aan: Wehkamp, BCC of Apple zelf.

Kan ik een MacBook in3 betalen?

Ook een MacBook kan je in3 betalen. Super eenvoudig en super snel. Zo koop je zonder rentekosten, BKR-check of BKR-registratie jouw nieuwe MacBook.