MacBook op afbetaling

pexels-jéshoots-238118 (1)

Inhoudsopgave

Welke winkels verkopen een MacBook op afbetaling

Er zijn meerdere bedrijven die een MacBook op afbetaling aanbieden. Zo kan je terecht bij de Media Markt voor een speciale Apple financiering. Maar je hebt ook Amac de ie optie betalen in termijnen aanbied. En als laatste bied Apple.com zelf tegenwoordig ook gewoon een financieringsoptie aan. Hierin kan je kiezen uit meerdere opties en kan je dit allemaal gewoon handig online doen bij het afrekenen op de website.

Welke type MacBook?

Er zijn eigenlijk meerdere verschillende type MacBooks die je kan laten financieren. Zo heb je het instapmodel de MacBook air. Uiterste geschikt voor standaard werkzaamheden of als vervanger voor de regulieren laptop. Dan heb je de MacBook Pro 13 inch welke geschikt is voor de wat zwaardere applicaties zoals de Adobe producten en muziekbewerking. Als laatste kennen we de MacBook Pro 16 inch. Dit complete monster van een apparaat is ook wel de sterkste laptop in zijn segment. Hiermee kan je alle grafische of rekenopdrachten eigenlijk wel aan en is over het algemeen 3,5x sneller dan de normale MacBook pro 13 inch.

Waarom zou je een MacBook op afbetaling kopen?

Apple producten zijn over het algemeen niet erg goedkoop en betaal je eigenlijk ook voor het design en hun eigen MacOS. Een laptop van Apple is gewoon anders dan een standaard Windows Laptop. Is het door de prijs ook beter? Nee, eigenlijk niet meer vroeger waren er duidelijke verschillen te merken maar tegenwoordig zijn deze veel kleiner. Wel heeft een MacBook een prima integratie met andere Apple producten zoals iWatch, iPhone en de iPad. Maar je heb tegenwoordig ook de Apple Earpods die naadloos werken met jou laptop of iMac. Het is wel een beetje Apple life of je hoort er niet meer bij. Nu rust alleen nog de vraag waarom zou je een MacBook op afbetaling kopen? Apple producten zijn enorm aan de prijs en kan je eigenlijk niet onder de 1000 euro aanschaffen. Ga je nog voor extra dikke specificaties dan ben je helemaal aan de beurt. Elke optie die je aanklinkt komt er eigenlijk wel minimaal 230 euro bij. Wil je alle optie dan praten we over een bedrag van 4200 euro. Logisch als mensen dus meer rekenkracht willen dan de standaard modellen dat ze voor de optie kiezen om de Apple MacBook op afbetaling te kopen.

Hoe werkt het een MacBook betalen in termijnen?

Afhankelijk waar je de laptop koopt ze zijn overal hetzelfde. Dus daarin hoef je geen keuze te maken, maar wat wel een groot verschil maakt is de rente die je betaal over je MacBook. Ook moet je rekening houden met levertijden op MacBooks let daarom altijd goed of er voorraad is bij de leverancier. Nadat je dit allemaal hebt uitgezocht kan je over gaan op het bestellen van je MacBook of deze natuurlijk ophalen in de Winkel zoals de Media Markt of Amac. De laatst genoemde is de Apple specialist van Nederland en kan je goed adviseren welke Macbook bij jou past. Het is echt het Apple gevoel wat je krijgt als je de winkel betreed. Naast deze winkels heb je in verschillende hoofdsteden (Amsterdam en Den Haag) nu ook de Officiële Apple winkels zitten die je ook prima kunnen helpen bij je keus om je MacBook in termijnen te betalen.

Hoeveel kost een MacBook betalen op afbetaling?

Al kies je voor een looptijd van 12 maanden en je aanschafprijs is 1000 euro dan betaal je op de website van Apple ongeveer 97 euro meer in de looptijd die afspreekt met het bedrijf. Maar natuurlijk zijn er ook optie om 24 of zelfs 36 maanden af te spreken. Je kan makkelijk deze kosten zelf uitrekenen met de handige prijstabellen op winkelpagina’s zodat je niet opeens onverwacht kosten te zien krijgt. Let er wel op als je kiest voor een MacBook op afbetaling dat je precies weet wat voor laptop je aanschaft, want er zijn gewoon veel keuzes onder de motorkap en de kosten kunnen snel oplopen dus laat je goed informeren en weet precies waar je de laptop voor wil gaan gebruiken.

Zonder BKR toetsing kopen?

Je kan een MacBook op afbetaling kopen zonder BKR registratie maar de bedrijven werken wel samen met een onafhankelijke partij welke toets of je wel kredietwaardig bent. Je kredietwaardigheid word beoordeeld door je inkomen en lasten. Hierop word een grove schatting gemaakt en zal beoordeeld worden of er financieel genoeg ruimte is voor een MacBook op afbetaling.  

Kan ik een MacBook in3 betalen?

Een MacBook in termijnen betalen doe je eenvoudig via In3. Binnen Nederland is dit één van de weinige aanbieders waar je dit zonder BKR registratie, BKR check én zonder rentekosten kan doen. Wanneer je niet via de verkopende partij in de gelegenheid ben om je Macbook in termijnen te betalen dan kan je dit dus eenvoudig doen via in3, zo betaal je het aanschafbedrijg in 3 termijnen betalen. Xando is een meubel webshop die is aangesloten bij in3.