Telefoon op afbetaling

telefoon op afbetaling

Inhoudsopgave

Welke winkels verkopen telefoon op afbetaling?

Een van de bekendste aanbieders van telefoon op afbetaling is de Wehkamp. Wehkamp bied als een van de weinige bedrijven de optie om een telefoon te betalen op afbetaling. Dit komt omdat het bedrijf geen gebruik maakt van de abonnement diensten. Even voor de duidelijkheid; het is dus een telefoon zonder abonnement maar je betaald dus wel per maand een termijn. Bij een telefoon op afbetaling is het wel zo dat je elke simkaart kan gebruiken. Dit houd je dus de vrije keus of je kiest voor prepaid of een sim-only abonnement.

Welke type telefoons?

Tegenwoordig kennen we natuurlijk de iPhone, Samsung Galaxy series en de bekende Huawei P series. Deze telefoons staan allemaal bekend om hun sublieme klasse. Maar kosten echt een godsvermogen een rede dat veel mensen kiezen voor een telefoon op afbetaling. Ook is het altijd goed om deze prijzen naast een abonnement te leggen wat de verschillen en voordelen kunnen enorm zijn. Wil je wat minder dure telefoon kan je altijd kijken naar de Samsung A series of de iPhone SE series welke jaarlijks geupdate worden van model.

Wat zijn de populairste merken telefoons?

Op dit moment zijn er eigenlijk 2 marktleiders met betrekking tot de telefoon industrie. Apple en Samsung maar er zijn ook grote opkomende merken zoals Huawei, Honor en Xiaomi van Chinese makelarij welke de markt bestormen. Deze zijn vaak voorzien van een eigen versie van Android en bieden veel kwaliteit voor een scherpere prijs wat Apple en Samsung doen. Overweeg bij een de keuze als je voor een telefoon op afbetaling kiest of de laatst genoemde merken niet financieel aantrekkelijker zijn in aanschaf.

Waarom een telefoon op afbetaling?

Natuurlijk kan je voor een telefoon op afbetaling gaan als je niet bij een van de telecom aanbieders een abonnement wil afnemen. En je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een prepaid oplossing van Lebara. Dit heeft als voordeel dat je veel goedkoper naar het buitenland kan bellen.

Hoe werkt een telefoon betalen in termijnen?

Als je een telefoon in termijnen wil betalen zonder BKR registratie dan moet je altijd kijken of het bedrijf een toetsing doet vooraf. In het algemeen zijn bedragen onder de 250 euro prima geschikt zonder een BKR toetsing af te nemen. De telefoons dit in deze regeling vallen zijn bijvoorbeeld de Samsung A series en de goedkopere types van Honor en Xiaomi. Zoals de Apple iPhones zal je niet vinden onder de 250 euro en kan je beter op marktplaats kijken of je een goede tweedehandstelefoon kan vinden. Bij het kopen op afbetaling van een telefoon moet je altijd goed letten op de termijnen. Veel telefoons krijgen maar een software update van 2 jaar.

Hoeveel kost een telefoon betalen op afbetaling?

Gemiddelde prijs van een telefoon op afbetaling bedraagt rond de 18%. Dit houd in dat je 18 procent meer kosten betaald voor je telefoon dan dat je hier voor spaart. Wij adviseren ook altijd om een bedrag in te leggen zodat het maandbedrijf wat lager uitvalt en je kan dat gedeelte uiteraard missen. Voor een telefoon die in termijnen betaald spreken we vaak over periodes van 12 of 24 maanden afhankelijk van je werk en inkomen.

Kan ik een telefoon in3 betalen?

Je had al een klein barstje in je scherm. Afgelopen week is je telefoon weer gevallen. Nu zie je toch echt bijna niets meer door het scherm. Je overweegt nog om je scherm te laten vervangen. Maar als je er goed bij nadenkt kom je tot de conclusie dat je telefoon veel meer mankementen heeft. Je besluit een nieuwe telefoon te kopen. Alleen vind je de aanschafprijs wat hoog daarom onderzoek je of er ook andere betalingsmogelijkheden zijn. Via in3 betaal je super makkelijk jou nieuwe telefoon. Zonder rentekosten, BKR checks of BKR registraties. Bij Beryl Media koop jij probleemloos je nieuwste telefoon in een paar klikken.