Tv op afbetaling

Inhoudsopgave

Welke winkels verkopen een TV op afbetaling?

Tegenwoordig is het kopen op afbetaling een veel vaker voorkomend betaalmiddel. Binnen de nederlandse detailhandel is een TV op afbetaling dan ook op steeds meer plaatsen te koop . Steeds meer consumenten weten de weg te vinden naar deze vorm van betaling. Het voordelig kopen van een TV op afbetaling kan dan ook bij de grotere webshops en winkels. Mediamarkt, Wehkamp, BCC en Otto zijn hiervan binnen het Nederlandse retailveld de meest bekendste voorbeelden van.

Welke type TV’s kan je in termijnen betalen?

Op dit moment zijn de betere televisies QLED en OLED tv’s deze zijn ook op afbetaling te kopen. De benaming van deze TV’s doet vermoeden dat deze onderling erg op elkaar lijken. Dit is niet het geval er zijn namelijk belangrijke verschillen. Natuurlijk leveren beide type TV’s een indrukwekkende kwaliteit van zowel beeld als geluid. Het type OLED is een TV waarbij de zwartwaardes diep zwart zijn. In vergelijking met QLED is dit verschil vrij groot. QLED TV’s staan bekend om de levendige kleurweergave en de scherpe helderheid. Dit komt door de innovatieve Quantum Dot techniek. Deze techniek zorgt er voor dat alleen de meest relevante kleuren door komen.

Wat zijn de populairste TV merken?

De populairste televisie merken van dit moment zijn Philips, Sony, Samsung, LG, Panasonic en Toshiba. Philips staat bekend om het feit dat de TV’s die ze maken vrijwel uniek zijn. Hiervan is de gepatenteerde Ambilight het bekendste voorbeeld. Dit is een kleurtechniek waardoor lampen die achter de TV zijn geplaatst meekleuren met de kleuren in het scherm. Qua software staat Philips bekend om de geïntegreerde connectie met Android TV. Samsung staat bekend om het brede assortiment aan tv’s die de meest nieuwe schermtechnieken. In de meeste gevallen zijn de TV’s van samsung uitgerust met het Tizen smart platform. Dit platform zorgt voor een vlekkeloze connectie tussen tv, apps en eventuele andere bronnen. Alle tv’s van 2 jaar oud en nieuwer zijn toegerust met AirPlay 2 en Apple TV. Dit maakt het kijken naar films series, en andere items via je smartphone enorm makkelijk. Een van de belangrijkste USP’s van de Samsung TV’s zijn de esthetische vormen die bij de TV’s worden toegepast. Zo past de Samsung TV op afbetaling ook nog eens seamless bij je inrichting. Sony kiest daarentegen voor de beeldkwaliteit als focus punt. Hier ligt de nadruk op scherpe beelden met rijke, natuurgetrouwe kleuren. Sony kiest in de meeste gevallen voor het Android besturingssysteem bij de productie van hun smart tv’s. Ook kiest Sony voor een beperkt basis platform waar het aanbod aan apps en functies beperkter is dan bij de meeste concurrenten. Panasonic is ook een merk die de beeldkwaliteit van haar tv’s op één zet. In de meest uitgebreide modellen kiest Panasonic zelfs voor film- en bioscooptechniek. In tegenstelling tot de meeste merken kiest Panasonic voor Firefox en OS als besturingssysteem bij de gebruiksvriendelijke tv modellen. LG is een merk dat bekend staat om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Zo levert LG aan de duurdere merken als Samsung en Snoy de hardware voor de beeldschermen. Goeie kwaliteit voor een vriendelijke prijs dus. Bekend staat LG om de kwaliteit van de NanoCell televisies. Zo heeft LG gekozen voor een voor helder en overzicht van de apps en andere internet mogelijkheden. Dit doet LG met het smart platform WebOS. Toshiba is voor de meeste mensen het meest onbekende merk. Toshiba is groot geworden in de productie en verkoop van laptops.

Hoe werkt een TV betalen in termijnen?

Je nieuwe tv op afbetaling aanschaffen kan in de meeste gevallen bij de meeste winkels door in het laatste betaalscherm een specifiek betaalplan te kiezen. Daar kan vrijwel altijd een aanvraagformulier ingevuld worden waarbij je vaak een afbeelding van je bankpas en identiteitsbewijs dient up te loaden. Aan de hand daarvan beoordeelt een bedrijf dat gespecialiseerd is in tv kopen op afbetaling jouw financiële gegevens. Dit doen ze om te beoordelen of je deze lasten met jouw financiële huishouding kan opbrengen. Hierop volgt in de meeste gevallen een persoonlijk aanbod. Aan de hand hiervan kan je jouw tv op afbetaling in afgesproken termijnen betalen. Dit hele proces is meestal in enkele minuten afgerond zodat jij je tv op afbetaling kan kopen en snel kan genieten van de meest nieuwe technieken rondom beeld en geluidskwaliteit. Lees hier meer over koop op afbetaling.

Wat kost een TV op afbetaling?

Naast het gemak van kopen op afbetaling is het belangrijk om te realiseren dat deze vorm van betalen ook kosten met zich mee brengt. In de meeste gevallen zijn deze kosten veel hoger dan wanneer je de tv niet op afbetaling koopt. Over de hoogte van de kosten heb jij eigenlijk alles zelf in de hand. Denk daarbij aan het feit dat een korte looptijd van de tv op afbetaling veel voordeliger is dan wanneer je kiest voor een langere looptijd. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een langere looptijd waarbij het termijnbedrag veel lager ligt. Bij een een aankoopbedrag van €1000,- betaal je bij een looptijd van 48 maanden een termijnbedrag van ongeveer € 25,-. Bij een looptijd van 24 maanden is dit ongeveer €45.

Kan ik een TV zonder bkr toetsing kopen?

Steeds meer consumenten zoeken mogelijkheden om een TV op afbetaling te kopen zonder een BKR toetsing. Het is niet voor niets dat slechts enkele bedrijven deze mogelijkheid bieden. Goed nieuws dus, het is mogelijk om een tv op afbetaling te kopen zonder een BKR check of BKR toetsing.

Kan ik een TV in3 betalen?

Het is mogelijk om een TV te kopen en in3 betalen. In3 is de enige partij in Nederland waar je zonder BKR registratie en BKR check en zonder rentekosten een TV in 3 termijnen kan betalen. Directsale Maxict Plasmavisie Beryl en Wifimedia zijn webshops waar je in3 kopen kan.